slut på lovet

Sista veckodagen på lovet har varit en lugn och skön dag. (:  Under lovet har jag tillstörstadels jobbat (behöver pengar) men har ändå hunnit tagit det lugnt. kanke inte hunnit tagit dom där långa sov morgonna men det gör inget. Till helgen jobbar jag både lörag och söndag, men jag ska även till micke imorron (:


Trött

Jag är helt slut! jobbade idag mellan 7-16. Känner i hela kroppen hur seg jag är.. Undra hur det kommer att gå imorgon när ja jobbar samma tid (7-16). Det ända som är + med att jobba så tidigt är att man kommer hem tidigt och att på något sätt så känns det att tiden går fortare.


Köpte även en ny glass som vi hade på jobbet (2st för 10kr) skjukt billigt och dom var jätte goda (: Får köpa med mej flera imorgon (:


Varför jag (igen)?

Inte nog med att mina knän inte håller för sporten som jag älskar. Nu så har min mobil pajat. Den som har varit den bästa jag har haft i 4år. Kanske var dax? Men nu måste ja köpa en ny, har heller inte hittat nån ja tycker om.

åååå.. varör just nu?

"Sex and the city" goes lågkonjunktur

Idag när ja åkte till skolan så såg jag i metro att en ny film av sex and the city kommer att komma igen. Fast nu med lågkonjunktur eftersom lyx och flärd inte är inne längre.

Den första Sex and the city -filmen och  lika så var serien en lång parad av dyra skor, klänningar, lyxiga handväskor och smycken. Men uppföljaren som kommer att komma blir en smula mer "lågbudget", eftersom glamor och lyx inte är inne längre i lågkonjunkturen. 
Sarah Jessica Parker (huvudrollsinnehavare) ser den kommande filmen som en utmaning.
- Det är mycket vi måste tänka på, för tiderna har förändrats. Men det här är en trevlig och bra utmaning, menar skådespelerskan i en intervju med Access Hollywood.

Det återstår alltså att se om Carrie och hennes väninnor i nästa film  börjar shoppa hos de billigare klädkedjorna och bubblar sitt eget mineralvatten hemma.


Bild: lånad av metro
läs hela artikeln
här

Onsdag

Idag var det första dagen ja gick till skolan efter min skada. Det känndes sådär eftersom jag måste ha mitt klumpiga knäskydd på mej (sitter från låret till fotleden). Var helt slut i benet och kroppen när ja kom hem. Men som en tröst så såg jag att paketet ifrån asos hade kommit :)
Det bästa var också att klänningen och byxan satt perfekt!



Juste får inte glömma att säja att jag hämtade mina STUDENTsaker  idag i :D
Nu känns det verkligen som att jag snart tar studenten. YES!


Varför jag?

November förra året skadade jag mitt främre korsband i vänster knä. Jag oppererade det i februari och började träna igen i augusti. Sen dess så har jag tränat och nu efter jul har jag börjat spela matcher, riktigt skönt (:

Men igår på B-lagsmatchen så tog det rolika slut, då jag skulle stega förbi en försvarare och vred till hela höger knä. ( Varför jag? ) Mamma och jag åkte till akuten på danderyd och en ortoped kände på mitt knä + att ja fick skelettrönka knät. Ortopedens bedömning ut av det hon kände så har jag typ dragit på mej två skador i knät. En ledbansskada och kanske en korsbandsskada. Men jag får veta det när jag har gjort en magnetrönken. Tills dess ska jag få ett knäskydd med metallskenor i för att det ska stabilisera knät så att jag slipper kryckor. Knäskyddet ska jag dessutom ha i 6 veckor, därför att ledband läker sig självt. Ifrån danderyd kom jag inte hem förens kl 4 på natten (satt där i 6 timmar)

Varför måste jag ha sådan otur?
Vill mitt liv att jag inte ska få spela handboll längre?


Helt sjukt!

Jag är världens lataste person (enligt många). Men ja fattar inte att ja tränar så mycket som ja gör. Lixom varannan vecka har ja 3 hallträningar och varannan har jag 2. På det så har jag oftast 2 macther under veckan (minst en iaf). Sen om det finns tid över brukar jag och Frida köra olika pass på gymmet någon dag.

Som denna vecka så har ja tränat varje dag! måndags: stepp, tisdag: hallträning, onsdag: hallträning, torsdag: hallträning, fredag: junior match, lördag: A+B lagsmatch, söndag: ingen träning
Jag känner verkligen i hela kroppen att jag är helt slut, men åt andra sidan så är det HUR KUL SOM HELST! (:



Hatar bussar

Varför kan bussar aldrig gå i tid för?
Igår kväll så kollade ja sl för att se när jag var tvungen att åka imorse. På sl så stod det att jag skulle ta tre olika bussar, men allt som allt så skulle det ta 1 timme och 23 minuter. Jag brukar inte gilla och åka buss men ja tänkte att det kanske skulle vara skönt  eftersom ja skulle åka så tidigt + slippa stå och trängas på tågen.

Morgonen började med att den första bussen kom någon minut försent, men under åk tiden så fick bussen startproblem vid en station. Lovar att vi stod stilla i typ 5 min. och det resulterade till att ja missade nästa buss med 2 min. Då var ja tvungen att ta en annan buss om åkte en omväg för att ta den tredje bussen som också åkte en liten omväg.

Till praktiken som började 8.30 kom jag 8.40 (inte så farligt kan man tänka sig). Men enligt sl om allt skulle ha gått som det skulle så hade jag varit framme 10 över 8. Det tog totalt 1 timme och 50min att åka.

MSN

Petra|   men vet du va vi ska göra imorron?

IDA       inte en aning

IDA      sova

Petra|  haha

Petra|  d skulle du tycka om :P

IDA       hahha ja

Petra|  haha.. ne då måste v köpa redbull 3st

IDA      hahhaha:P

Petra| annars så somnar vi

IDA       hahah

Petra|  måste bunkra upp .. hahah

IDA      HAHHAHAHA

IDA       jo för fan

...............

IDA      säs imorrn

Petra|  god natt och dröm söta drömmar om redbull haha

IDA       HAHHAHA


Inte riktigt hela konversationen men endå.. märks det att vi är trötta lr? Haha!

Måndag

En seg dag har det varit idag. Började halv 9 i dag och kom inte hem förens halv 5!  Och på det så känner jag att jag kommer att bli förkyld igen :( INTE kul!
Men nu sitter ja och håller på med mitt projektarbete och sen ikväll så kommer Prison break. YES!


RSS 2.0