Projektarbete

Mitt projektarbete som jag gör, är om 50-tals pinuppor. Jag valde att göra mitt projekt just om dem för att pinupporna har fängslat mej med sin stil och lekfullhet enda sen jag var liten.  De roligaste med hela arbetet är, att jag ska göra min egna pinuppbok som min slutprodukt. Och då har jag hittat en jätte bra sida där man kan göra sin egna bok. http://www.ifolorboken.se/ (och det är inte dyrt)

På denna sida kan du göra ditt egna fotoalbum eller en bok, och man kan välja mellan olika storlekar på böckerna. Det ända man behöver göra är att ladda ner deras gratisprogram som fungerar som en mall till din bok och sen kan man sitta hemma och fixa med den. Och när den är klar så bara beställer du den så blir den levererad innom en vecka. Bra va? Jag tycker att det är en väldigt smart ide eftersom hur måga orkar framkalla bilder fortfarande och sedan sitta och klippa och klistra in dem i ett album?





Kommentarer
Postat av: alec

alltså dom är så sjukt fina, men jag skulle aldrig tatuera in en som de flesta gör..

2009-01-06 @ 16:22:15
URL: http://alecstar.blogg.se/
Postat av: Pialotta

Javisst har jag fotat:-) Att fotografera tillhör mitt stora intresse ser du:-)

Den där sidan du tipsar om tipsade jag oxså om för någon dag sedan på min Kafferastblogg.. mycket förnämligt det där att göra sina egna personliga böcker:-)

Lycka till med ditt projekt:-)

ha de..

2009-01-07 @ 10:10:17
URL: http://caffepaus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0